Fresh food chinezesc in Brasov cu
livrare la domiciliu

            "Toti avem locul nostru in lume" ... spune un vechi proverb chinezesc, si cu totii urmarim un ideal in viata ...unii suntem norocosi sa facem ceea ce ne place si iubim ...si noi iubim mancarea chinezeasca, de buna calitate.
 
Din aceasta dragoste a nascut si ideea noastra de a impartasi aceste arome si ingrediente incredibile, de a crea o locatie restaurant fresh food cu livrare la domiciliu, reprezentativa pentru brasoveni si nu numai.
 
Numele Pandamania? ... cu totii stim cat de haiosi, adorabili si "pufosi" sunt ursii panda...dar si mai important - sunt un simbol al populatiei chineze, fapt reprezentativ in cazul nostru, iar "mania" e deja simplu nu? ...
 
Acestea fiind spuse, veti avea ocazia, speram sa ne laudati, atat in sectiunea "de la clientii nostri", cat si pe contul nostru de facebook sau ne puteti contacta la info@pandamania.ro.
Va stam la dispozitie pentru sugestii, informatii sau pur si simplu - o discutie ca intre prieteni.
 
Daca va este doar pur si simplu pofta de o portie de pachetele, ne gasiti zilnic intre orele 10:30 - 22:30, pe Bdul. 15 Noiembrie Nr.32 sau la numerele de telefon 0732 18 28 28, 0725 59 77 77 sau 0743 20 10 10.